Horský apartmán 36 m2, parkovací stání, lodžie, komora

Horský apartmán 36 m2, parkovací stání, lodžie, komora

Popis nabídky

Projekt APARTMÁNY SVOBODA je moderní, zajímavě architektonicky řešený projekt, kde architekti vytvořili tak nadčasový interiér, ve kterém se každý cítí přirozeně. V projektu jsou použity nadstandartní, přírodní materiály kde se snoubí kvalita s maximální využitelností a funkčností prostor. Novostavby dvou budov, každá po 17ti apartmánech, jsou řešeny v moderním, minimalistickém stylu a nacházejí se v horské lokalitě Svoboda nad Úpou.

Představujeme Vám byt D 434 o dispozičním řešení 1+kk a celkové výměře 36 m2 (jednotka 31,2 m2, lodžie 2 m2, komora 2,8 m2), který se nachází ve druhém patře budovy „D“. Byt disponuje obývacím pokojem s kuchyňským koutem (kuchyně není součástí) a vstupem na lodžii, dále prostornou předsíní a moderní koupelnou. V bytě jsou na podlaze plovoucí dřevěné podlahy, v předsíni a v koupelně je italská dlažba. Koupelna je vybavena sprchovým koutem se skleněnou zástěnou, umyvadlem, topným žebříkem, závěsnou toaletou a přívodem pro pračku. K bytu náleží komora č. 432.6 a venkovní, venkovní, parkovací místo č. 41., šikmé.

Svoboda nad Úpou je atraktivní křižovatkou horských středisek, pouhé 4min. jízdy od Janských Lázní a Horního Maršova, necelých 10km od Pece pod Sněžkou a 12 km od Černého Dolu. Skibus má zastávku téměř před vchodem.

Hledáte-li rekreační bydlení nebo apartmán na investici v lokalitě, která je obklopená lyžařskými středisky se zajímavými turistickým cíli na dosah, neváhejte kontaktovat makléře nabídky.

Apartmány Svoboda - Vaše svoboda ve všech ročních obdobích.

Informace o nabídce

Lokalita
OkresTrutnov
UliceSkryto
č. domovní / č. orientační
Informace o nabídce
Typ smlouvyProdej
Číslo zakázky202-NP02388
Datum aktualizace04.03.2022
Druh objektuCihlová
Umístění objektuCentrum obce
VybavenoNe
Celková podlahová plocha m236
Plocha lodžie m22
Počet lodžií1
Počet parkovišť1
StavbaOstatní
Topeníústřední dálkové
DopravaVlak, silnice, autobus
KomunikaceAsfaltová
Plocha sklepa m23
Počet sklepů1
Počet podlaží objektu3
Číslo podlaží v domě3
Popis bytu
KategorieByty
Dispozice bytu1+kk
VlastnictvíOsobní
Stav bytuVelmi dobrý
Průkaz energetické náročnosti budovy
TřídaG - Mimořádně nehospodárná
Vyhláška264/2020 Sb.
Tato nemovitost už má svého nového majitele Zaujala vás? Napište nám a my pro vás najdeme podobnou!
*
*
*
phone: